Start med at sætte vand over til kartofler. Gerne i din elkedel.
Skær evt. kartoflerne i mindre stykker. Kom dem i kogende, saltet vand og kog dem møre under låg. Ca. 20 minutter. Afdryp.
Hak imens rødløg og forårsløg fint og klip karsen. Vend de varme kartofler med lidt olivenolie og urterne lige inden servering. Krydr evt. med salt og smag evn, til med en smule lys eddike.
Pres saften af citronen og rør den med 1-2 tsk. sukker. Tilsæt fløde og pisk til dressingen er tyknet let. Smag til med sukker efter behov.
Pluk salaten og anret den på et fad.- Dryp den med dressingen lige inden servering.
Vend fiskefileterne i mel, gerne rugmel eller anden grov mel. Steg dem gyldne og lækre i olivenolie og evt. lidt smør. Steg i 1-2 minutter på hver side. Krydr dem med salt.
Fyld remouladen i en lille skål.
Anret kartofler med stegt fisk og servér straks med salat og remoulade til.
Kundekommentarer ()