0
Flæskestegssandwich med rødkål og bløde løg

Flæskestegssandwich med rødkål og bløde løg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Bollerne

Hvis der laves mad til flere end 2 personer, skal ovnen forvarmes til 180 grader.

løgolivenolie, ekstra jomfrusalt
2 min.
Bløde løg

Pil løget, skær det i tynde skiver, og læg det på en kold pande eller kasserolle. Sæt panden over ved middelhøj varme, og steg løgene i 2 tsk. olie pr. person. Løgene skal steges i ca. 10 min. under omrøring, til de er karamelliseret og bløde. Krydres med salt.

rødt æbleagurkLys eddike
10 min.
Grøntsagerne

Skyl æblet og agurken grundigt, og afdryp for vand. Skær agurken i tynde skiver, og vend dem i lidt salt. Når væsken fra agurkerne er trukket lidt ud, tilsættes 2 spsk. lys eddike pr. person. Lad agurkerne sylte i eddiken indtil servering.

Snit rødkålen så fint som muligt og vend det godt i salt og lidt lys eddike.

For at æblet ikke skal oxidere og blive brunt, skæres det i store tynde skiver, lige før der skal serveres.

Sous vide, mør grisenakkeolivenolie, ekstra jomfru
20 min.
Kødet

Varm en pande op ved høj varme. Skær kødet i tykke skiver, og steg det på den ene side i ca. 1 min. i ½ spsk. olie pr. person, indtil det får en flot karamelliseret overflade.

brioche burgerboller
25 min.
Bollerne

Bag bollerne som angivet på pakken, eller rist dem på en tør pande.

rødkål
30 min.
Anretning

Anret fyldet i bollen evt. på en god klat mayonnaise, og top med rødkål. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
581 kcal
Fedt:
28,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,6 g
Kulhydrat:
49 g
heraf sukkerarter:
12,5 g
Kostfibre:
7,1 g
Protein:
27,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?