0
Flammekuchen de luxe

Flammekuchen de luxe

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg elsker kål på min pizza og flammekuchen. Det falder sammen under bagningen, så top gerne godt op med både kål og løg!

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdej (Øko)spidskålløgforårsløg
1 min.
Flammekuchen

Tænd ovnen på 250 grader, eller så varmt som muligt.

Tag dejen ud af køleskabet. 

Snit spidskål, løg og forårsløg fint. 

Rul eller træk dejene ud, evt. på et meldrysset bord. De må gerne være helt tynde. 

Læg dem på bagepapir og smør dem med cremefraiche, krydr med salt og peber og dryp med lidt olivenolie. 

Top med kål, løg, den lyse del af forårsløg og bacon og dryp igen med olivenolie og krydr med salt og peber. 

Bag dem i den varme ovn i 15 min. eller til de er gyldne og lækre,. Bag 1-2 ad gangen. 

 

 

hjertesalatcherry- eller blommetomater
10 min.
Salat

Skær imens tomaterne i halve eller kvarte. Snit salaten. Anret begge dele på et fad. Krydr med salt ig peber og dryp med olivenolie og god eddike. 

20 min.
Anretning

Servér flammekuchen efterhånden som de bliver færdige. Top med lidt forårsløg og nyd straks med salat til. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?