Jeg elsker kål på min pizza eller flammkuchen.
Top gerne godt op med både kål og løg, da det falder sammen under bagningen.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 250 grader, eller så varmt som muligt.
Tag dejen ud af køleskabet.
Snit spidskål, løg og forårsløg fint.
Rul eller træk dejene ud, evt. på et meldrysset bord. Dejene må gerne være helt tynde.
Læg dem på bagepapir, smør med creme fraiche, krydr med salt og peber, og dryp med lidt olivenolie.
Top med kål, løg, den lyse del af forårsløg og bacon, dryp igen med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Bag 1-2 flammenkuchen ad gangen i den varme ovn i ca. 15 min., eller til de er gyldne og lækre.
Skær tomaterne i halve eller kvarte, og snit salaten. Anret begge dele på et fad, krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og god eddike.
Servér flammenkuchen efterhånden som de bliver færdige. Top med den grønne del af forårsløgene, og nyd straks med salat til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()