Flammekuchen er noget af det skønneste. Nyd den straks den kommer ud af ovnen. Altså er I flere der spiser med, kan I med fordel begynde at spise, selvom der kun er et par af dine flammekuchen klar.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 240 grader, varmluft - eller så varmt som muligt. Sæt gerne en eller flere plader i ovnen eller en bagesten, hvis du har.
Snit løget i tynde skiver. Snit forårsløg fint (gem lidt af den grønne top til servering).
Rul pizzadejene ud på bagepapir og smør dem med creme fraiche. Top med løg, forårsløg og bacon. Dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.
Bag 1-2 flammekuchen af gangen. Byt gerne rundt på deres placering ca. halvvejs i bagetiden. Bag i 8-12 min., eller til de er sprøde og gyldne.
Anret salaten på et lille fad.Skær tomaterne i mundrette chunks og snit løget fint. Top begge dele på salaten. Dryp med olivenolie og balsamico. Krydr med salt og peber lige inden servering.
Skær flammekuchen i firkanter, så de er lige til at nappe. Top med det grønne af forårsløgene og servér straks med salat til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()