0
Flammkuchen med bacon og forårsløg

Flammkuchen med bacon og forårsløg

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Pizza
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Flammkuchen er noget af det skønneste. Nyd den straks, den kommer ud af ovnen.

Hvis I er flere der spiser med, kan I med fordel begynde at spise, selvom der kun er et par af jeres flammkuchen klar. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

løgforårsløgbacon i ternpizzadej - på surdej (Øko)creme fraiche 38%
1 min.
Flammkuchen

Tænd ovnen på 240 grader, varmluft (eller så varmt som muligt). Sæt gerne en eller flere plader i ovnen eller en bagesten, hvis du har.

Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.

Snit løg i tynde skiver, og forårsløg fint (gem lidt af den grønne top til servering). 

Rul pizzadejene ud på bagepapir, og smør dem med creme fraiche. Top med løg, forårsløg og bacon. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.

Bag 1-2 flammkuchen ad gangen. Byt gerne rundt på deres placering ca. halvvejs i bagetiden, og bag i 8-12 min., eller til de er sprøde og gyldne. 

mix salaterrødløgTomater på stilk
20 min.
Salat

Anret salaten på et lille fad. Skær tomaterne i mundrette chunks, og snit rødløget fint. Top begge dele på salaten. Dryp med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber lige inden servering. 

28 min.
Servering

Skær flammkuchen i stykker, så de er lige til at nappe. Top med det grønne af forårsløgene, og servér straks med salat til. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?