0
Flammkuchen med bacon og forårsløg

Flammkuchen med bacon og forårsløg

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Pizza

Flammkuchen er noget af det skønneste. 

Nyd den straks, den kommer ud af ovnen.

Hvis I er flere der spiser med, kan I med fordel begynde at spise, selvom der kun er et par af jeres flammkuchen klar. 

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

 

løgforårsløgbacon i ternpizzadej - på surdej (Øko)creme fraiche 38%
1 min.
Flammkuchen

Tænd ovnen på 240 grader, varmluft (eller så varmt som muligt), og sæt gerne en eller flere plader eller en bagesten i ovnen, hvis du har.

Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.

Snit løg i tynde skiver og forårsløg fint (gem lidt af den grønne top til servering). 

Rul pizzadejene ud på bagepapir, og smør dem med creme fraiche.

Top dejene med løg, forårsløg og bacon, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.

Bag 1-2 flammkuchen ad gangen i ca. 8-12 min., eller til de er sprøde og gyldne, og byt gerne rundt på deres placering i ovnen ca. halvvejs i bagetiden. 

mix salaterrødløgTomater på stilk
20 min.
Salat

Anret salaten på et lille fad.

Skær tomater i mundrette chunks, og snit rødløg fint.

Top begge dele på salaten, og dryp med olivenolie og balsamico.

Krydr med salt og peber lige inden servering. 

28 min.
Servering

Skær flammkuchen i stykker, så de er lige til at nappe. Top med det grønne af forårsløgene, og servér straks med salat til. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.