
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft. Sæt bageplader i den varme ovn.
Pil løg og snit løg og porre i tynde skiver. Skyl gerne porren igen, når den er skåret, der kan sidde sand indeni.
Rul eller træk dejen ud. Brug evt. lidt mel på bordet.
Læg dejen på bagepapir, smør dne med cremefraiche og top den emd løg, porre og bacon. Dryp med lidt olivenolie og krydr med salt.
Bag dem på varme plader i den varme ovn. Ca. 8-14 min. Alt efter tykkelse og ovn.
Snit forårsløg og gem det til servering.
Skær imens peberfrugt og agurk i små tern. Snit bladselleri. Vend det hele sammen med brud af feta. Vend med olivenolie, lidt eddike, salt og peber.
Servér varme flammekuchen med chop chip salat.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.
Kommentarer og forslag til opskriften