0

Fløde- og hvidvinspocherede gulerødder og fennikel (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pluk bladene af fenniklen, hak dem fint og gem dem til drys. Skær resten af toppen i 3 cm lange stykker. Flæk knolden og skær den i tynde både. Skær toppen af gulerødderne og skrab dem let med en urtekniv. Halver dem på langs eller skær dem i kvarte, hvis de er tykke. Kog fløde og hvidvin op i en gryde og krydr med salt og peber. Læg fennikel og gulerødder i, læg låg på og lad det simre lige omkring kogepunktet i ca. 20 min. til grøntsagerne er møre. Tag grøntsagerne op og jævn væden til en let cremet sauce. Hæld den over fennikel og gulerødder og drys med fennikeltoppen. Server til fisk, lyst fjerkræ eller gris.

Kommentarer og forslag til opskriften