0

Flødestuvede bøgehatte på landbrød med spinat og cherrytomat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Børst svampene rene for urenheder, halver dem én gang på langs og snit forårsløget i tynde skiver. Rist dem af i 1 spsk. smør til de er let gyldne, hæld fløde på og krydr med salt og peber. Lad dem forsigtigt koge ind til fløden er tyk og cremet. Rens spinaten, fjern de groveste stilke og hak hvidløget fint. Sauter spinat og hvidløg i den sidste skefuld smør med lidt salt og peber til bladene er faldet sammen og vandet er helt fordampet. Rist brødene og fordel spinaten herpå. Kom flødesvampene over og pynt med halverede cherrytomater. Server som frokost- eller forret, evt. serveret på en sprød grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften