0

Fløjsblød creme af selleri og fennikel (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Knoldselleri, Mælk

Fremgangsmåde

Skræl sellerien og skær den i grove tern. Trim fenniklen for den dildlignende top (gem den evt. til drys) og skær resten i grove tern. Kom det hele i et ildfast fad, læg smørret på i små klatter og krydr med salt og peber. Luk fadet til med stanniol og bag ved 175 grader i 30-35 min. til det er helt mørt. Kom fadets indhold i en foodprocessor og kør det helt glat med cremefraichen. Smag til med salt og peber og server straks cremen som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?