0

Forårsløg og peberfrugt på indisk

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim forårsløgene og snit dem i 1 cm brede skrå bidder. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Varm lidt olie op i en sauterpande og rist sennepsfrø og spidskommen til de begynder at poppe. Kom forårsløg, peberfrugt, karry og et nip salt ved og rist videre 2 min. ved middel varme.

Rør kikærtemel, chili og garam masala i og rist under jævnligt omrøring til det hele er godt stegt, er let gyldent og dufter aromatisk. Smag til og server straks til kylling, stegt fisk eller en krydret gryderet.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?