0

Forloren hare med brun sauce

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hare: Pil løget, skræl kartoflerne og riv begge dele groft på et rivejern. Rør kød, løg, kartofler, æg, mel, sennepspulver, salt og peber sammen og juster konsistensen med bouillon – den skal være blød og lidt ”løs”. Form farsen som et franskbrød, læg det i et smurt ildfast fad og læg baconskiverne henover.

Sæt den i ovnen ved 250°C og brun den i 7-8 min. Skru ned til 175°C, hæld 2 dl vand ved og bag videre 40-45 min. til haren er gennembagt.

Sauce: Sigt skyen fra haren over i en lille gryde. Rør mælken sammen med maizena og rør det i skyen. Kog op og smag til med ribsgelé, salt og peber. Juster farven med kulør.

Server retten med kogte kartofler, agurkesalat og tyttebærsyltetøj til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Grov Fiskesennep indeholder:

65% gule sennepsfrø, 30% brune sennepsfrø og 5% gurkemeje