Hare: Pil løget, skræl kartoflerne og riv begge dele groft på et rivejern. Rør kød, løg, kartofler, æg, mel, sennepspulver, salt og peber sammen og juster konsistensen med bouillon – den skal være blød og lidt ”løs”. Form farsen som et franskbrød, læg det i et smurt ildfast fad og læg baconskiverne henover.
Sæt den i ovnen ved 250°C og brun den i 7-8 min. Skru ned til 175°C, hæld 2 dl vand ved og bag videre 40-45 min. til haren er gennembagt.
Sauce: Sigt skyen fra haren over i en lille gryde. Rør mælken sammen med maizena og rør det i skyen. Kog op og smag til med ribsgelé, salt og peber. Juster farven med kulør.
Server retten med kogte kartofler, agurkesalat og tyttebærsyltetøj til.
Grov Fiskesennep indeholder:
65% gule sennepsfrø, 30% brune sennepsfrø og 5% gurkemeje
Kommentarer og forslag til opskriften