0

Forretstallerken med avocado, rejer, mango og ananas

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rør finthakket skalotteløg, appelsinsaft, citronskal, olie, salt og peber sammen og vend rejerne i. Lad det marinere 10 min., mens resten ordnes. Del avocadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i skiver. Anret en halv avocado på 4 tallerkner og dryp med citronsaften. Befri mango og ananas for skræl og sten/hård kerne og skær kødet i små tern. Anret rejerne i et bælte henover avocadoerne og fordel frugtternene rundt i kanten.

Server med godt groft brød og evt. en creme fraiche-dressing med lidt karry i til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.