0
Frankfurtere med stegte kartofler og cremet squash

Frankfurtere med stegte kartofler og cremet squash

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Kartofler i tern (forkogt)
1 min.
Steg kartoflerne

Varm en stor pande op ved mellemhøj varme, og tilsæt en smule olie. Steg kartoflerne i 7-10 min., til de har taget godt med farve og er sprøde i kanterne. Krydr med salt og friskkværnet, sort peber.

hjertesalattzatziki kryddericreme fraiche 18%squash
5 min.
Lav salaten

Pluk salaten ud i blade, og del de største i to. Skær squashen ud i tern.

Kom creme fraichen op i en skål, og rør den en lille smule mere lind med en skefuld vand. Tilsæt krydderiblandingen, og smag til med lidt salt.

Skagenfood frankfurter
10 min.
Steg pølserne

Tag kartoflerne af panden, og steg pølserne i 2-3 min. på hver side.

20 min.
Anretning

Anret de stegte kartofler og pølser på en tallerken med grønt på siden. Slut af med at komme dressingen over salat og squash.

Velbekomme!

Bonusinfo

Tzatziki krydderi indeholder:
75% dildspidser, 15% hvidløgspulver, 10% tørret citronskal

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?