Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en stor pande op ved mellemhøj varme, og tilsæt en smule olie. Steg kartoflerne i 7-10 min., til de har taget godt med farve og er sprøde i kanterne. Krydr med salt og friskkværnet, sort peber.
Pluk salaten ud i blade, og del de største i to. Skær squashen ud i tern.
Kom creme fraichen op i en skål, og rør den en lille smule mere lind med en skefuld vand. Tilsæt krydderiblandingen, og smag til med lidt salt.
Tag kartoflerne af panden, og steg pølserne i 2-3 min. på hver side.
Anret de stegte kartofler og pølser på en tallerken med grønt på siden. Slut af med at komme dressingen over salat og squash.
Velbekomme!
Tzatziki krydderi indeholder:
75% dildspidser, 15% hvidløgspulver, 10% tørret citronskal
Kundekommentarer ()