0
Frikadeller med fettuccine al Basilico og grøn salat

Frikadeller med fettuccine al Basilico og grøn salat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Æg, Bladselleri

Fremgangsmåde

 

  1. Halver løget, og skær den ene halvdel i små tern til frikadellefarsen og den anden halvdel i ringe til salaten. Bland løgtern med kødet i en skål. Skræl og riv guleroden, og bland med farsen. Tilsæt 1-2 spsk mel, et skvæt vand eller mælk samt godt med salt og peber. Rør farsen til, den har en god konsistens.

  2. Form farsen til frikadeller, og steg dem i smør eller olie 5-6 minutter på hver side. Vend dem undervejs.

  3. Fettuccine: Klip posen med tomatsaucen op ved markeringen, og kom saucen på en pande. 

  4. Fyld vand i posen, hvor saucen var i, til markeringen. Kom det på panden, og kog det hele igennem. 

  5. Tilsæt fettucinen, lad den simre efter anvisning på pakken, mens du rører og vender i pastaen og sauce med jævne mellemrum. Tilsæt evt. lidt ekstra vand undervejs. 

  6. Smag saucen til med salt og peber samt evt. lidt sukker. 

  7. Skyl den blandede salat, og dup den helt tør i køkkenrulle. Skær æblet i skiver, og vend med salat og løgringe. Stænk med lidt god olie og evt. lidt balsamico. Krydr med salt og peber.

  8. Anret som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?