0
Frikadeller med pasta penne, pesto og sommersalat

Frikadeller med pasta penne, pesto og sommersalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

1. Skær løget i små tern (gem en lille smule til salaten), og bland dem med kødet i en skål. Riv gulerod og bland med farsen. Tilsæt 1-2 spsk mel, et skvat vand eller mælk samt godt med salt og peber. Rør farsen til den har en god konsistens.

2. Form farsen til frikadeller, og steg dem i smør eller olie 5-6 minutter på hver side. Vend dem undervejs.

3. Nib bønnerne og skyl dem grundigt

4. Bring i mellemtiden en gryde med rigeligt, letsaltet vand i kog.

5. Blancher bønnerne i det kogende vand i min 5 minutter

6. Kog derefter pastaen efter anvisning på pakkeni det samme vand.

7. Forbered en salat med halverede bønner, radiser i skiver, tomat i tern og lidt løgtern.

8. Skyl persillen, og blend den med pillede hvidløg samt en god portion olivenolie (3-5 spsk.) samt salt og peber til en persilleolie. Vend de drænede pasta i olien og smag til.

9. Server som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?