0
Frikadeller med skysovs, kartofler og mormorsalat & tranebær

Frikadeller med skysovs, kartofler og mormorsalat & tranebær

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Kartofler

Kog kartoflerne i rigeligt godt saltet vand, til de er møre.  

agurksalathovedfløde 38% (piskefløde)tørrede tranebær
2 min.
Salat

Rør halvdelen af fløden med en smule eddike og sukker. Skær agurken ud i mundrette stykker, og del salaten i bidder. Kom begge dele i iskoldt vand, og slyng dem tørre i en salatslynge. Vend med dressingen, og drys med tørrede tranebær.

skysovsfløde 38% (piskefløde)
10 min.
Sovs

Kog sovsen op med resten af fløden, og smag til med salt og peber.

frikadeller fra Bodebjerg
12 min.
Deller

Lun dellerne på en pande i lidt neutral olie og/eller smør i 2-3 minutter på hver side.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?