Kog kartoflerne i rigeligt godt saltet vand, til de er møre.
Rør halvdelen af fløden med en smule eddike og sukker. Skær agurken ud i mundrette stykker, og del salaten i bidder. Kom begge dele i iskoldt vand, og slyng dem tørre i en salatslynge. Vend med dressingen, og drys med tørrede tranebær.
Kog sovsen op med resten af fløden, og smag til med salt og peber.
Lun dellerne på en pande i lidt neutral olie og/eller smør i 2-3 minutter på hver side.
Som vist på billedet.
Til orientering om sovsens farve:
Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. Vi foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-)
Kundekommentarer ()