Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Fyld 1 dl sukker og 1 dl lys eddike i en kasserolle, og kog det op til sukkeret er smeltet.
3. Skær agurk i tynde skiver. Tag gryden af varmen, fyld agurk og lage i en frysepose, og lad agurkesalaten marinere indtil servering. Afdryp agurkesalaten inden brug.
4. Varm frikadellerne i ovnen i ca. 10 min., til de gennemvarme.
5. Rør mayonnaise med sennep efter smag.
6. Snit kål fint, og skær æble i tynde både.
7. Varm pitabrødene i den varme ovn lige inden servering.
8. Flæk pitabrødene, eller del dem i to som lommer. Skær evt. frikadellerne i skiver, fyld dem i pitabrødet med agurkesalat, mayodressing, kål og æble, og nyd straks.
TIP: Husk at du kan sætte det hele på bordet, og selv samle ved bordet. Og det er helt ok, at spise frikadellesandwich kun med kål og frikadelle, eller at spise det hele hver for sig.
Du behøver heller ikke blande sennep og mayo, hvis ikke alle er fans af det.
Kommentarer og forslag til opskriften