Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
TIP: Husk at du kan sætte det hele på bordet og salv samle ved bordet. Det er helt ok at spise frikadellesandwich kun med kul og frikadelle, eller at spise det hele hver for sig. Du behøver heller ikke blande sennep og mayo, hvis ikke alle er fans.
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Fyld 1 dl sukker og 1 dl lys eddike i en kasserolle og kog det op til sukkeret er smeltet.
3. Skær agurk i tynde skiver. Tag gryden af varmen og fyld agurk og lage i en frysepose og lad agurkesalaten marinerer indtil levering. Afdryp inden brug og fuld evt, resten af agurk og lage på et glas og gem det på køl.
4. Varm frikadellerne i ovnen. Ca. 10 minutter, eller til de gennemvarme.
4. Rør mayonnaise med sennep efter smag.
5. Snit kål fint og skær æble i både.
6. varm pitabrødene i den varme ovn lige inden servering.
7. Flæk pitabrødene eller del dem i to som lommer. Skær evt. frikadellerne i skiver. Fyld dem i pitabrød med agurkesalat, mayodressing, kål og æble og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften