0

Frillice med avokado, mango og granatæble

Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl frillicen, bræk den i mundrette stykker og skær den røde peber i små tern. Halver avokadoen, fjern sten og skal og skær kødet i tynde skiver. Skræl mangoen, skær kødet af stenen og snit også det i tynde skiver. Bred salaten ud på et fladt fad og drys peberfrugtternene over. Fordel avokado- og mangoskiverne pænt ovenpå. Bræk granatæblet åbent og smuldr kernerne henover salaten. Pisk olie, citronsaft, honning, salt og peber sammen og smag til – den skal være mellemsød. Hæld dressingen over salaten og server straks som tilbehør til fisk, fjerkræ, svinekød eller kalv/okse.

Kommentarer og forslag til opskriften