0

Frillice med sharonfrugt, asparges, cashewnødder og flødeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl salaten, slyng den tør og riv den i mundrette stykker. Bræk den træede ende af aspargeserne og snit resten i 2 cm lange stykker med at skråt snit. Giv dem 1 min. opkog i letsaltet vand, køl af under den kolde hane og dryp af. Skær sharonfrugterne i tern og snit rødløget i tynde skiver. Anret det hele på et fladt fad og drys med cashewnødder. Lav små kugler af flødeosten, rul dem let i paprika og læg dem på salaten. Pres hvidløget og pisk det sammen med eddike, appelsinsaft, sennep, sukker, spidskommen, olie, salt og peber og smag til. Dryp dressingen over salaten og server straks til fx stegt kylling, mørbrad eller culotte.

Kommentarer og forslag til opskriften