Skyl salaten, slyng den tør og bræk bladene i mundrette bidder. Flæk agurken på langs, skrab den bløde kerne væk og snit kødet i halvmåneformede skiver. Snit løget i tynde skiver. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel agurk, ananas, ærter, rejer og rødløg henover. Rør ymer, mayonnaise, sennep og karry sammen og smag til med salt og peber. Dryp dressingen over salaten i små klatter eller server den ved siden. Server som frokost- eller forret med masser af lækkert flutes til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften