Halver tomaterne og skær peberfrugterne i store tern. Vend dem med lidt olie, presset hvidløg, oregano, salt og peber og læg dem i et lille fad. Bag dem ved 200 rader i ca. 10 min. til de let gyldne i skindet og lad dem køle lidt af. Skyl salaten, dryp den godt af og riv den i mundrette stykker. Pisk 4 spsk. olivenolie, balsamico, sukker, salt og peber sammen til en dressing og smag til. Anret salaten på et fad og fordel tomater, peberfrugt, feta og oliven på. Dryp med dressingen og server straks til alle typer af kød og fisk.
Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften