0

Frillicesalat med bønner, pærer og grov sennepsvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Nip bønnerne og kog dem min. 5-7 min. i letsaltet vand til de er møre med bid. Skær dem i 2 cm lange stykker med et skråt snit og kom dem i en skål. Skær pærerne i fine tynde både, snit skalotteløget fint og hak valnødderne groft - kom det hele i skålen med bønner. Pisk olie, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen og smag evt. til med mere sennep og honning. Vend dressingen sammen med grøntsagerne og smag til. Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette bidder. Bred salaten ud i et lille fad og fordel bønne-pæresalaten ovenpå. Server straks til stegt kød, vildt eller fjerkræ.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?