0

Frillicesalat med glaskål, æbler, agurk og peanutbutterdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl salaten godt, slyng den tør og riv den i mundrette bidder. Skræl glaskålen og skær den i tynde både. Halver æblerne, fjern stilk og kernehus og skær også dem i tynde både. Flæk agurken, skrab den bløde kerne væk og snit kødet i halvmåneformede skiver. Vend salat, kål, æble og agurk sammen i en flot skål. Blend presset hvidløg, peanutbutter, chilisauce og 1 spsk. soja sammen i en foodprocessor og tilsæt vand til konsistensen er lind og cremet. Smag til med citronsaft, soja og peber. Dryp dressingen over salaten og drys med hakkede peanuts. Server som tilbehør til fx kylling, frikadeller eller en kalvesteg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?