0

Frillicesalat med grape, rødløg og honningristede valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl salaten grundigt, slyng den tør og bræk bladene i mundrette bidder. Skær skallen af grapefrugterne og snit frugtkødet fri af lamellerne med en skarp kniv. Skær løget i tynde skiver. Rist valnødderne i en smule olie på panden til de er lysebrune og begynder at dufte. Kom honningen ved, vend godt rundt og lad nødderne køle lidt af på et stykke bagepapir. Anret salat, grape og løg flot på et fladt fad. Rør 3 spsk. olie, mayonnaise, cremefraiche, eddike, sukker, sennep, salt og peber sammen, smag til og fordel dressingen over salaten. Hak de honningristede valnødder groft og drys dem over sammen med tranebærrene. Server straks til fisk, fjerkræ, vildt eller kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?