0

Frillicesalat med pære og parmesan

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl salaten, bræk den i mundrette stykker og bred det ud på et fladt fad. Halver pærerne, fjern kernehus og stilk og skær kødet i tynde skiver. Fordel pæreskiverne over salaten og drys med parmesanflager. Pisk olie, eddike, honning, sennep, salt og peber sammen og smag til. Dryp dressingen over salaten og server til fisk, fjerkræ eller kød.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.