Krydr fisken med salt på begge sider, og læg til side.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet (det behøver ikke at koge). Vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne, til de er møre, ca. 10 min. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.
Pil løget, og skyl svampene og persillen grundigt. Hak løget og persillen groft, og skær svampene i halve.
Varm en kasserolle op til middelvarme, og steg løget i 2 tsk. olie under omrøring i 3 min. Tilsæt svampene, og lad dem stege/dampe i 10 min under låg.
Pureen blendes med en stavblender. Fløden tilsættes lidt efter lidt, indtil pureen får den rette konsistens. Tilsæt persillen, og smag til med salt og peber.
Skær top og bund af radiserne, og skyl dem grundigt sammen med æblet. Skær radiserne i kvarte og æblet i grove tern. Vend dem i 2 tsk. olie og 1 tsk. eddike, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op til høj varme. Tilsæt 2 tsk. olie pr. person, og steg fisken i 3-4 min på skindsiden, til de har taget godt med farve. Giv dem evt. et let tryk, så skindet kommer helt ned mod panden de første 30 sek af stegningen. Når fiskefileterne har stegt på skindsiden, vender du dem om og steger dem færdig i ca. 30 sek på kødsiden.
Læg en skefuld svampepure i bunden af en dyb tallerken, anret kartofler og makrel henover, og top med æbler og radiser.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()