0

Frisk fettuccine med ristede svampe, broccoli og valnøddecreme (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sæt vand over til pasta. Del broccolien i små buketter, skræl stokken og skær den i små tern. Giv begge dele et hurtigt opkog i letsaltet vand, køl af under koldt vand og dryp godt af. Rens svampene, skær dem i skiver og snit hvidløgsfeddene tyndt. Kom valnødderne i en foodprocessor sammen med chiliflager, citronskal, salt og peber og sæt maskinen i gang. Tilsæt olie i en tynd stråle til massen er cremet og smag til med citronsaft, salt og peber. Smelt smørret på panden og rist svampene af. Tilsæt hvidløg, broccoli, salt og peber og rist videre til broccolien er mør med bid. Kog imens pastaen al dente som anvist på emballagen. Kom den rygende varme pasta i en skål med en smule af kogevandet, tilsæt grøntsager og valnøddecreme og vend godt rundt. Server straks med revet parmesan og fx en tomatsalat til.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?