0
Frisk mexicansk inspireret salat med stegt hvilling og koriander

Frisk mexicansk inspireret salat med stegt hvilling og koriander

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødløgSkagenfood tomatsugorød chili
1 min.
Rør tomatsovsen

Hak løgene groft, og overfør 3/4 af dem til en gryde med 1 tsk. olie pr. person.

Hak chilien groft, og tilsæt den  til løgene (pas på med mængden - chilien er stærk).

Steg løg og chili ved middel varme i ca. 10 min. ved jævnlig omrøring. 

Hæld tomatsugoen i, og lad retten simre indtil servering. Smag til med salt, peber og lidt sukker.

korianderavokadomukimame (bælgede edamamebønner)
10 min.
Rør toppingen

Skær avokadoen i tern, og hak korianderen groft (hak stilkene fint).

Kom det hele i en stor skål sammen med edamamebønner og resten af det hakkede rødløg.

Vend det hele godt sammen, og smag til med salt, peber og eddike.

hvillingfilet med skind
20 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden, og krydr godt med salt.

corn tortillas
25 min.
Lun tortillaerne

Lun tortillaerne i ovnen eller på en tør pande. Pak dem godt ind i et tørt klæde, så de kan holde sig lune og bløde.

30 min.
Anretning

Hæld tomatsovsen i bunden af en dyb tallerken, anret salat henover, og top med fisk. Servér tortillaer til.

Bonusinfo

Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.

Bonusinfo

Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
598 kcal
Fedt:
23,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,1 g
Kulhydrat:
58,2 g
heraf sukkerarter:
7,8 g
Kostfibre:
10,1 g
Protein:
36,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?