Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løgene groft og overfør 3/4 af dem til en gryde med 1 tsk. olie pr. person.
Hak chilien groft og tilsæt til løgene (pas på med mængden - de er stærke)
Steg løgene og chilien ved middel varme i ca. 10 min. ved jævnlig omrøring.
Hæld tomatsugoen i og lad det simre, indtil servering. Smages til med salt, peber og lidt sukker.
Skær avokadoen i tern og hak korianderen groft (hak stilkene fint).
Kom det i en stor skål sammen med edamamebønnerne og resten af det hakkede rødløg.
Vend det hele godt og smag til med salt, peber og eddike.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden og krydr godt med salt.
Lun tortillaerne i ovnen eller på en tør pande. Overfør til et tørt klæde og pak dem godt ind, så de kan holde sig lune og bløde.
Hæld tomatsovsen i bunden af en dyb tallerken og anret salaten henover og top med fisken. Servér tortillaerne til.
Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.
Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.
Kundekommentarer ()