0
Frisk mexikansk salat med stegt lange og koriander

Frisk mexikansk salat med stegt lange og koriander

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

langefilet uden skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken i mundrette stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.

rødløg
5 min.
Sylt rødløget

Skær rødløget i fine skiver, og vend det godt rundt med 2 spsk. eddike pr. person og lidt salt.

korianderradisersquashtomater
10 min.
Forbered grøntsagerne

Skær radiserne i tynde skiver.

Hak koriander (med stilke), tomater og squash fint.

sorte  bønner
20 min.
Bønnerne

Kom bønnerne i en sigte, og skyl dem hurtigt under koldt vand.

langefilet uden skind
25 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i ca. 2-3 min. ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 2-3 min. på begge sider. 

citron
30 min.
Anretning

Kom hakkede grøntsager, syltede løg, fisk og bønner på et stort fad, pres citronsaft henover, og smag til med 1 spsk. olie pr. person, salt og peber.

NB: På billedet er fisken med skind, men du får fisken uden skind....

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
533 kcal
Fedt:
29,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,6 g
Kulhydrat:
26,7 g
heraf sukkerarter:
8,9 g
Kostfibre:
15 g
Protein:
34,3 g