Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær fisken i mundrette stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.
Skær rødløget i fine skiver, og vend det godt rundt med 2 spsk. eddike pr. person og lidt salt.
Skær radiserne i tynde skiver.
Hak koriander (med stilke), tomater og squash fint.
Kom bønnerne i en sigte, og skyl dem hurtigt under koldt vand.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i ca. 2-3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 2-3 min. på begge sider.
Kom hakkede grøntsager, syltede løg, fisk og bønner på et stort fad, pres citronsaft henover, og smag til med 1 spsk. olie pr. person, salt og peber.
NB: På billedet er fisken med skind, men du får fisken uden skind....
Kommentarer og forslag til opskriften