0

Frisk pasta med porrecreme, ristet fennikel og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Trim fenniklen; skær de grønne dildlignende blade af helt inde ved stænglerne og gem dem til anden brug. Skær bundskiven væk og snit resten (knold og stængler) i fine små tern. Skær baconen i 1½ cm brede stykker på tværs af skiverne og rist dem sprøde og gyldne på en tør pande. Tag baconen op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Kom lidt smør ved resten af baconfedtet og rist fennikelternene møre og let gyldne deri. Rens porrerne og snit dem i skiver. Giv dem et 2 min. opkog i letsaltet vand - de skal være lige knap møre. Dræn dem, kom dem op i en blender sammen med flødeost, hvidløg, worchestershiresauce og blend til massen er cremet og glat. Kog pastaen al dente som anvist på emballagen og vend den straks med porrecreme og ristet fennikel. Smag til, anret og drys med ristet bacon. Giv som den er eller som tilbehør til fx stegt kylling, bagt laks eller lammefrikadeller.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?