0

Frisk pasta med portobello, ærter og bacon i cremet briesauce (6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fjern stokken på svampene, kasser dem og skær hattene i tern, ca. 1 cm3. Hak hvidløget helt fint og bælg ærterne. Befri brien for skorpe og skær den bløde midte i mindre stykker. Rist baconen gylden på en tør pande. Kom svampe og hvidløg ved og sauter til svampene er gyldne og væden er kogt helt væk. Tag bacon og svampe af panden med en hulske og kog panden af med hønsefond og mælk. Skru ned for varmen og rør brien i lidt ad gangen til saucen er tyk og cremet. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen. Smag briesaucen til med friskkværnet peber og løft pastaen direkte fra kogevandet og over i saucen. Kom svampe, bacon og ærter ved og vend det godt rundt. Smag til, anret og drys med fintsnittet løgtop. Server straks med revet parmesan og fx en tomatsalat og italiensk brød til.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?