0

Frisk pasta med rodfrugtcreme, ristet fennikel og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hvede

Fremgangsmåde

Trim fenniklen og snit den i fine små tern. Skær baconen i 1½ cm brede stykker på tværs af skiverne og rist dem sprøde og gyldne på en tør pande. Tag baconen op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Kom lidt smør ved resten af baconfedtet og rist fennikelternene møre og let gyldne deri. Skræl rodfrugterne og snit dem i ikke for store tern. Sauter dem langsomt i lidt smør uden at de tager farve i 20 min. til de er møre med bid. Kom dem op i en blender sammen med flødeost, hvidløg, worchestershiresauce og blend til massen er cremet og glat. Kog pastaen al dente som anvist på emballagen, vend den straks med rodfrugtcreme og smag til. Anret og drys med ristet fennikel og bacon. Giv som den er eller som tilbehør til fx stegt kylling, bagt laks eller lammefrikadeller.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?