0

Frisk pasta med svampe, spinat og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fuldkornsdurumhvedemel, Durumhvedemel, Æg

Fremgangsmåde

Rens svampene og del dem i mundrette bidder. Skyl spinaten grundigt, fjern grove stilke og slyng bladene tørre. Pil og hak hvidløgsfeddene fint. Rist baconen gylden og sprød på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Rist så svampene i baconfedtet tilsat smør med salt og peber til de er let gyldne og væden er kogt væk. Hæld vinen på og kog igen ind til næsten ingenting. Kom hvidløg og spinat ved og lad det simre til spinaten er faldet helt sammen. Rør fløden i og lad det koge ind til saucen har en blød og cremet konsistens. Kog imens pastaen al dente i letsaltet vand. Vend pasta, bacon og sauce sammen, varm hurtigt igennem og smag til. Anret og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?