Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Lav små kødboller af farsen, ved at klemme dem direkte ud af posen, og komme dem på panden.
Steg dem i olivenolie i ca. 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte og gyldne.
Hak løg og hvidløg, og riv squash groft. Sautér grøntsagerne i rigeligt olivenolie i en dyb, varm pande i ca. 3-4 min. Krydr med salt, peber og kødbollekrydderi.
Tilsæt hakkede tomater, og lad saucen småkoge ca. 10 min. Blend den evt. med en stavblender, og smag til med salt og peber.
Tip: Der er både grøntsager i din fars og i din sovs! Det er en dejlig måde, at sikre sig eksta grønt på. Orker du ikke squash i saucen, kan du springe det over, og gemme squashen til en anden dag.
Kog pastaen i saltet vand i ca. 2-3 min., til den er al dente. Sigt vandet fra, men gem lidt af kogevandet.
Vend den kogte pasta med sauce og kødboller, og spæd evt. med en smule pastavand.
Skær tomater og mozzarella i skiver, og anret det på et lille fad med rucola. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Anret pasta i dybe tallerkener - evt. med en smule rucola på toppen, og servér straks med salat til.
Farsen er rørt med 60% svinekød og 40% grøntsager (løg, kartoffel, kikærter og pastinakker) og er lige klar til at stege eller pochere/koge!
Ny emballage – mindre plast, mere bæredygtighed!
Hos Skagenfood arbejder vi løbende på at mindske vores klimaaftryk, og vores nye emballage til rørt fars er et vigtigt skridt i den retning! Vi har i samarbejde med et hold af uddannede slagtere udviklet en række hybridfarser under konceptet ’Det grønne køkken’ – en innovativ blanding af kød, grøntsager og bælgfrugter. Resultatet? Samme lækre smag og tekstur, men med et lavere klimaaftryk.
Nu pakker vi vores fars i en smart rulle, der giver store fordele:
🌱 80 % mindre plast – vi reducerer emballageforbruget markant
🚛 Mere effektiv transport – rullerne fylder mindre og sænker CO2-udledningen
📦 Lettere opbevaring – fylder mindre i køleskabet
🔪 Nem at bruge – brug den mængde, du skal bruge, og opbevar resten sikkert i køleskabet
Mindre plast, mere grønt – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet! ♻️🥩🌿
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kommentarer og forslag til opskriften