0
Frisk salat med marineret filet a la mørbrad og thai basilikum

Frisk salat med marineret filet a la mørbrad og thai basilikum

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Filet a la mørbrad, frilandsgrisnam pla (fiskesauce)hvidløg
1 min.
Mariner kødet

Riv hvidløget ned i en skål og rør sammen med fiskesaucen.

Skær kødet i ca. 2 cm tykke skiver og bland det godt sammen med fiskesauce/hvidløg. Lad det stå til senere.

nudler
5 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken. Dræn dem for vand, skyl dem under koldt vand og overfør til et fad.

glaskålthaibasilikumrød chili
10 min.
Forbered grøntsagerne

Hak glaskålen i så tynde strimler som muligt (nemmest hvis man har et mandolinjern). 

Hak chilien (pas på med mængden - den er stærk) og pluk bladene fra stilkene på basilikummen.

Overfør grøntsagerne til en stor skål.

Sød chilisauce
20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og er blevet gennemstegt.

Overfør kødet og stegeskyen til skålen med grøntsager og vend det med sød chilisauce.

Smages til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i dybe tallerkener og anret salaten og kødet henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
542 kcal
Fedt:
25,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,1 g
Kulhydrat:
37,7 g
heraf sukkerarter:
7 g
Kostfibre:
7,5 g
Protein:
37,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?