Pil løget. Skræl guleroden, og skyl den grundigt sammen med tomaterne. Hak gulerødderne groft, og skær tomaterne i kvarte. Varm en kasserolle eller gryde op til middelhøj varme, og steg guleroden og løget i 2 tsk. olie pr. person i 3 min under omrøring. Tilsæt tomaterne og bouillonen og steg videre i 1 min. Tilsæt 2 dl. vand pr. person og lad det simre 5 min. Ønsker man at tykne suppen lidt, kan man blende lidt af den med en stavblender, hvorefter kikærterne tilsættes.
Smages til med salt.
Skyl mynten grundigt, afdryp for vand og pluk bladene fra stilken.
Varm en pande op ved høj varme og steg rejerne i 2 tsk. olie pr. person i 1 min. uden at røre for meget rundt.
Server suppen i dybe tallerkener og anret rejerne og mynten henover.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()