Hak løg, porre og hvidløg i tynde skiver.
Skær tomaterne i kvarte.
Hak purløget fint.
Kom porren i en pande med 1 spsk. olie, og varm op ved middel varme. Lad porren simre i 3 min. under omrøring.
Tilsæt fisken, og lad den tilberede langsomt i ca. 3 min., indtil den begynder at flage.
Sluk for varmen, og lad porre og fisk køle lidt af.
Varm en gryde op ved middel varme.
Steg løg og hvidløg under omrøring i ca. 5 min.
Tilsæt tomaterne, og hæld vand i, indtil det lige dækker.
Lad suppen simre i 5 min., og blend efterfølgende med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
Skær brødet i skiver, og rist det godt på den ene side.
Hæld mayonnaisen op til den tilberedte fisk. Rør godt rundt, og smag til med salt og peber.
Hæld suppen i skåle, og dryp den med olivenolie.
Servér brødskiverne med torskesalat på, og top med purløg.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()