0
Friske forårsruller med vildtpølser, syltede rødløg og koriander

Friske forårsruller med vildtpølser, syltede rødløg og koriander

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødløg
1 min.
Syltede rødløg

Pil løget, skær det i fine skiver, og vend det godt rundt med 2 spsk. eddike pr. person og lidt salt.

koriandersavoykålgulerod
5 min.
Grøntsagerne

Skræl gulerødderne , skyl kålen og korianderen og hak det groft. Overfør til en skål, og krydr godt med salt.

nam pla (fiskesauce)citron
15 min.
Nước Chấm

Opløs 1 spsk. sukker i 2 spsk. kogende vand pr. person. Tilsæt fiskesauce og citronsaft. Rør blandingen godt rundt, og smag til, om der mangler ekstra sukker, fiskesauce eller citronsaft.

pølser
20 min.
Pølserne

Steg pølserne i 1/2 spsk. olie pr. person ved middelhøj varme i 5-7 min., indtil de får en ristet overflade og er gennemvarme.

Skæres i mindre stykker til servering.

Vietnamesisk rispapir / Bánh tráng
30 min.
Anretning

Forbered rispapirerne på et fad eller i en skål med alm. vand. Fadet/skålen skal passe til størrelsen på rispapirerne. Rispapirerne dyppes i vandet i 3-4 sek. og lægges direkte på en tallerken. Imens fyldet anrettes på papiret, vil papiret blive helt blødt, så det kan foldes.

Anret det ønskede fyld vandret på den nederste 1/3 af papiret. Fold den nederste del af papiret henover fyldet, fold dernæst siderne ligeledes over fyldet, og rul dejen fra bunden mod toppen.

Bonusinfo

Se på illustrationen her hvor nemt det er at rulle en frisk vietnamesisk forårsrulle. Rispapiret dyppes først hurtigt i et fad med lunt vand.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
558 kcal
Fedt:
25,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,9 g
Kulhydrat:
56,9 g
heraf sukkerarter:
12,5 g
Kostfibre:
9,6 g
Protein:
22,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?