Pil løget, skær det i fine skiver, og vend det godt rundt med 2 spsk. eddike pr. person og lidt salt.
Skræl gulerødderne , skyl kålen og korianderen og hak det groft. Overfør til en skål, og krydr godt med salt.
Opløs 1 spsk. sukker i 2 spsk. kogende vand pr. person. Tilsæt fiskesauce og citronsaft. Rør blandingen godt rundt, og smag til, om der mangler ekstra sukker, fiskesauce eller citronsaft.
Steg pølserne i 1/2 spsk. olie pr. person ved middelhøj varme i 5-7 min., indtil de får en ristet overflade og er gennemvarme.
Skæres i mindre stykker til servering.
Forbered rispapirerne på et fad eller i en skål med alm. vand. Fadet/skålen skal passe til størrelsen på rispapirerne. Rispapirerne dyppes i vandet i 3-4 sek. og lægges direkte på en tallerken. Imens fyldet anrettes på papiret, vil papiret blive helt blødt, så det kan foldes.
Anret det ønskede fyld vandret på den nederste 1/3 af papiret. Fold den nederste del af papiret henover fyldet, fold dernæst siderne ligeledes over fyldet, og rul dejen fra bunden mod toppen.
Se på illustrationen her hvor nemt det er at rulle en frisk vietnamesisk forårsrulle. Rispapiret dyppes først hurtigt i et fad med lunt vand.
Kundekommentarer ()