Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær porren, squashen og tomaterne i små stykker og spred ud på bagepladen. Vend grøntsagerne med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 15 min., indtil de er blevet møre.
Dæk en ny bradepande med bagepapir.
Skær brødet i små tern og vend med 1 tsk. olie pr. person. Spred ud på bagepladen med mandlerne og rist i ovnen i ca. 10 min., indtil de får lidt farve og bliver sprøde.
Kom pølserne i et ildfast fad og vend med 1 tsk. olie pr. person.
Bag pølserne i ca. 5 min., indtil de er gennemvarme.
Spred yoghurten i et fad og krydr med salt og peber. Anret de bagte grøntsager, croutoner og mandlerne henover.
Servér pølserne med den bagte croutonsalat.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()