0
Friske pølser med bagt grønt, croutoner og mandler

Friske pølser med bagt grønt, croutoner og mandler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

cherry- eller blommetomatersquashporre
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær porren, squashen og tomaterne i små stykker og spred ud på bagepladen. Vend grøntsagerne med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 15 min., indtil de er blevet møre.

Primitivo surdejs bolle med fuldkornmandler
10 min.
Bag croutonerne

Dæk en ny bradepande med bagepapir.

Skær brødet i små tern og vend med 1 tsk. olie pr. person. Spred ud på bagepladen med mandlerne og rist i ovnen i ca. 10 min., indtil de får lidt farve og bliver sprøde.

pølser
20 min.
Bag pølsen

Kom pølserne i et ildfast fad og vend med 1 tsk. olie pr. person. 

Bag pølserne i ca. 5 min., indtil de er gennemvarme.

25 min.
Rør yoghurten

Spred yoghurten i et fad og krydr med salt og peber. Anret de bagte grøntsager, croutoner og mandlerne henover.

30 min.
Anretning

Servér pølserne med den bagte croutonsalat.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
577 kcal
Fedt:
29,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,1 g
Kulhydrat:
43,9 g
heraf sukkerarter:
8,6 g
Kostfibre:
6,7 g
Protein:
30,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?