0
Friske tomater i croutonsalat og pølser
Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Fennikelrødløg
1 min.
Fennikel og løg

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pil løget, og skyl fenniklen. Skær løget i kvarte, og fenniklen i tern. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i 1 tsk. olie pr. person, lidt salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået godt med farve, og er blevet møre. 

pita / somun
10 min.
Croutonerne

Skær pitabrødet i grove tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1 tsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir.

pølse
15 min.
Pølserne

Læg pølserne på en pande med et par dråber olivenolie, og varm dem op stille og roligt ved middel varme i ca. 4 min. på to sider. 

tomaterhvidløgbasilikumsennep
20 min.
Salaten

Pil hvidløget, og riv det ned i en stor skål. Tilsæt 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. balsamico og 1/2 tsk. sennep pr. person. Skyl tomaterne, skær dem i små stykker, kom dem i dressingen, og krydr med salt og peber. 

Skyl basilikummen. Kom basilikumblade, bagte løg, bagte fennikel og croutoner i salaten. Vend salaten godt rundt, og smag til med salt, peber og balsamico.

30 min.
Anretning

Servér salaten med stegte pølser.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
530 kcal
Fedt:
25,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,9 g
Kulhydrat:
44,3 g
heraf sukkerarter:
9,6 g
Kostfibre:
12,4 g
Protein:
26,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?