0

Frittata med hvide asparges, rødløg og frisk mozzarella (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl aspargeserne fra lige under hovedet og helt ned til roden. Bræk den træede ende af og snit resten i ½ cm tykke skrå skiver. Snit rødløgene med top i tynde skiver og striml basilikummen. Pisk æg, oregano, salt og peber sammen i en skål. Varm lidt olie op på en pande, der kan gå i ovnen og sauter løgene bløde deri. Kom aspargeserne ved og sauter yderligere 2 min. Tag panden af varmen, hæld æggemassen over og "smuldr" mozzarellaen henover. Rør meget let med en gaffel og sæt panden i ovnen ved 175°C. Bag frittataen 15-25 min. alt efter tykkelsen. Pynt med halve cherrytomater og drys med det strimlede basilikum.

Kommentarer og forslag til opskriften