0

Frokosttærte med lilla spidskål, soltørrede tomater og sprød bacon

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg, Muskatnød

Fremgangsmåde

Fjern de grove yderblade på kålen, del det i kvarte og fjern stokken. Snit resten i fine tynde strimler og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Klip de tørrede tomater i strimler og kog dem kortvarigt med sammen med kålen. Rist baconen netop sprød på en tør pande og lad det dryppe af på køkkenrulle. Bred dejen ud på et smurt tærtefad og fordel kål, tomater og bacontern derpå. Rør ost, fløde, æg, revet muskat efter smag samt salt og peber sammen. Hæld blandingen over fyldet, sæt tærten i ovnen ved 175 grader og bag 30-40 min. til æggemassen er fast og overfladen gylden. Server som frokostret med en fyldig grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?