0
Fru Kühns favoritsalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pluk frillicesalat og skyl i 2 hold koldt vand sammen med rucolaen - tør det i en salatslynge.

Bræk den træede ende af de grønne asparges og skyl dem i koldt vand - dup dem tørre og rist dem på en pande i lidt olivenolie i et par minutter - krydr med salt og peber.

Flæk avokadoerne, fjern sten og skind. Skær avokadoerne i tynde skiver. drys lidt citronsaft på dem og krydr med lidt salt og peber.

Anret salaten i et fad - vend olie og balsamico deri. Fordel avokado og ristede asparges ovenpå. Drys med skyllede blåbær og flager af parmesan. Server straks.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?