0

Frugtig couscous med ristede pastinakker, granatæble, rosiner, mandler og klementiner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Tilbered couscousen som anvist på pakken og hold det lunt. Skræl persillerødderne, skær dem i små tern og rist dem let gyldne og møre på en pande i lidt olivenolie. Hak løget helt fint, halver granatæblet og bræk forsigtigt kernerne af. Pil klementinerne, del dem i både og halver bådene på midten. Rist mandelsplitterne let gyldne på en tør pande. Vend det hele forsigtigt sammen med couscous, rosiner, honning, lidt olie og gerne grofthakket persille. Smag til med citronsaft, salt og peber. Giv salaten som tilbehør til fx stegt kylling eller krydrede gryderetter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?