Bøffer: Pres hvidløgene, skræl og riv ingefæren og hak chilien fint. Rør det hele sammen med 3 spsk. olie, limesaft, brun farin, salt og peber. Læg bøfferne i marinaden og lad dem trække mindst 20 min. Tag bøfferne op af marinaden og grill dem på grill, på en grillpande eller i ovn (de skal være stegt medium - eller mediumrøde). Kom imens resten af marinaden i en lille kasserolle, kog den op og lidt ind og køl den af - så meget som tiden tillader.
Kartofler: Skrub kartoflerne og skær dem i grove fritter. Vend dem med lidt olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. - til de er gyldne og møre.
Salat: Skyl salaten godt og skær den i mundrette stykker. Halver tomaterne og snit rødløget i tynde skiver. Rens agurken og radiserne og skær dem i passende stykker.
Fordel salaten på 4 tallerkner. Skær bøfferne i tynde skiver og anret dem ovenpå salaten. Dryp med den indkogte marinade og server straks med kartoffelbåde og evt. godt groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften