0
Fyldig tomatsuppe med røde linser og oksekødsboller

Fyldig tomatsuppe med røde linser og oksekødsboller

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1) Skær løg, gulerod og tomater i tern.

2) Sautér grøntsagerne i en gryde med olie ved middelhøj varme, uden at de tager farve. Tilsæt tomatpuré, og rør et minuts tid. Tilsæt nu hakkede tomater, linser og ¾ l vand. Kog suppen op, og lad den simre under låg i 15-20 minutter.

3) Hæld i mellemtiden oksekødet i en skål, og bland det grundigt med Nice Meatballs krydderiet. Tilsæt salt og peber. Form farsen til små runde kødboller.

4) Varm olie på en pande ved middelhøj varme, og steg kødbollerne i 6-8 minutter. Vend dem undervejs, så de bliver stegt på alle sider.

5) Blend suppen grundigt med en stavblender. Hvis den er for tyk, kan du tilsætte lidt vand eller et skvæt letmælk. Krydr godt med salt og peber, og smag til.

6) Suppen smager bedst, hvis den ikke er brandvarm, når den serveres. Anret i dybe tallerkener og fordel kødbollerne heri.

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?