1) Skær løg, gulerod og tomater i tern.
2) Sautér grøntsagerne i en gryde med olie ved middelhøj varme, uden at de tager farve. Tilsæt tomatpuré, og rør et minuts tid. Tilsæt nu hakkede tomater, linser og ¾ l vand. Kog suppen op, og lad den simre under låg i 15-20 minutter.
3) Hæld i mellemtiden oksekødet i en skål, og bland det grundigt med Nice Meatballs krydderiet. Tilsæt salt og peber. Form farsen til små runde kødboller.
4) Varm olie på en pande ved middelhøj varme, og steg kødbollerne i 6-8 minutter. Vend dem undervejs, så de bliver stegt på alle sider.
5) Blend suppen grundigt med en stavblender. Hvis den er for tyk, kan du tilsætte lidt vand eller et skvæt letmælk. Krydr godt med salt og peber, og smag til.
6) Suppen smager bedst, hvis den ikke er brandvarm, når den serveres. Anret i dybe tallerkener og fordel kødbollerne heri.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kundekommentarer ()