Farsbrød: Kom havregrynene i en skål, hæld 1¼ dl mælk i og lad det trække i 10 min. Hak løget fint og skær bladsellerien i helt fine tern. Rør begge dele i havregrynene sammen med kød, sennepspulver, salvie, worcestershire sauce, 1 tsk. salt og et godt kværn peber til en lind fars. Pensl et stort stykke bagepapir med lidt olie og tryk farsen ud derpå til et rektangel, ca. 35 x 25 cm. Rør flødeost og cremefraiche sammen med lidt salt og peber og juster konsistens med mælk til den er smørbar. Smør det ud på farsen og drys med revet ost, grofthakkede oliven og finthakket persille. Rul farsen sammen om fyldet som en roulade, luk enderne til og læg farsbrødet i en lille bradepande. Pensl med et tyndt lag olie og sæt det i en 175 grader varm ovn i ca. 1 time til det er gyldent og gennembagt. Lad farsbrødet hvile 10 min. inden det skæres i skiver.
Server sammen med kartoffelbåde, grøn salat og tzatziki.
Grov Fiskesennep indeholder:
65% gule sennepsfrø, 30% brune sennepsfrø og 5% gurkemeje
Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften