0

Fyldt hokkaidogræskar med couscous, skalotteløg og gulerødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sennep

Fremgangsmåde

Kom couscousen i en skål, overhæld med 4½ dl vand og dæk til. Lad couscousen trække til al væden er optaget og løsn den med en gaffel. Hak skalotteløgene fint og riv gulerødderne groft. Sauter løgene bløde og let gyldne i lidt olie, kom gulerødder, karry og spidskommen ved og sauter videre til rødderne er møre med bid. Vend det hele sammen med couscous og pinjekerner og smag til med salt og peber. Skær toppen af græskarret med et nedadgående skråt snit, så der dannes et 10 cm bredt "låg". Skrab indmaden ud med en ske og fyld couscousen i i stedet. Læg "låget" på og pensl ydersiden af græskarret med olie. Bag det ved 175 grader i ca. 40 min. til græskarkødet er blødt og mørt. Skær græskarret i brede både - som en melon - og server et stykke til hver. Giv som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?