Ising: Fjern kernehuset fra tomaterne og skær kødet i små tern. Kom dem i en lille skål og vend ca. 8-10 hakkede basilikumblade sammen med en lille smule olie og lidt salt. Krydr fileterne med lidt salt og fordel tomatkødet på fileterne. Rul dem sammen på langs og placer dem i et smurt ildfast fad. Bages ved 200 grader i ca. 10 min.
Et det grillvejr - kan du i stedet lave foliepakker (staniol der lukkes sammen om fisken) med 2 rullede fileter i hver. Læg en lille smørklat på toppen og luk pakkerne. Grilles i ca. 5-8 min.
Gulerødder med sesamfrø: Skræl 4-6 gulerødder og skær dem i fine stave eller skiver. Sauter dem i en gryde med en smørklat i ca. 5 min. Smag til med salt, sukker og peber. Til sidst tilsættes 1 spsk. sesamfrø.
Klassisk fiskesauce: Skær skalotteløget i fine tern og sautér dem i lidt olie i en gryde. Tilsæt hvidvin og hønsefond og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lade det igen koge ind til 2/3 del. Smag til med salt og peber. Kokketips: Montér 50 g koldt smør i saucen til sidst for at jævne den (kan også erstattes af lidt maizena).
Server retten med en grønsalat og nye kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften